Известие

Collapse
No announcement yet.

Кризата яко е погнала Алфа и Ланча

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кризата яко е погнала Алфа и Ланча

Ето каква тревожна статистика са поместили за продажбите на Алфа - 30% спад за 11те месеца на 2008 спрямо този период за 2007, включително 30% спад за Ноември в спавнение с миналия, въпреки продажбите на Мито. Няма да се учудя ако Фиат ни продаде на Тата или Чери или нещо от тоя род както е тръгнало. Тц-тц!

Четете: http://news.automedia.bg/read/5796.html
    2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
    ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
    sigpic

с тоя митю и с новата делта абсолютен срам за името си са и двете
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Не се коркай, това е масова тенденция... всички са на тоя чеп.
      Сега се чакат държавни намеси за спасяване на производителите... както и хубав спад на цените на новите автомобили (който вече е започнал).
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ТукЕ друго пише - http://ams.bg/?act=content&rec=4297
        sigpic

Comment

Наистина има масово спадане на продажбите на автомобили (при всички марки), но една статия ме изненада... Сравнение с миналата година М-ките на БМВ имат ръст на продажбитес 40%... Егати палъра!!!
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
            с тоя митю и с новата делта абсолютен срам за името си са и двете
            чичо,тая новата делта съм я виждал на живо,а ти?
            колата изглежда супер добре ,незнам защо на снимките нещо не е много яка но със сигурност не "срам"
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
              Наистина има масово спадане на продажбите на автомобили (при всички марки), но една статия ме изненада... Сравнение с миналата година М-ките на БМВ имат ръст на продажбитес 40%... Егати палъра!!!
              виж са братче, тея къде си купуват мки на запад кризата ще ги направи малко по-малко милионери

въобще по време на рецесия финансови кризи и т.н. развелкателния бизнес и търговията със луксозни стоки традиционно не спада
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                виж са братче, тея къде си купуват мки на запад кризата ще ги направи малко по-малко милионери

въобще по време на рецесия финансови кризи и т.н. развелкателния бизнес и търговията със луксозни стоки традиционно не спада

Пък и май е по-добре с парите да си купиш нещо от колкото да чакаш инфлацията.
                А и Алфа Ромео не е чак толкова зле. Има други с по над 40% спад
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                  Пък и май е по-добре с парите да си купиш нещо от колкото да чакаш инфлацията.
                  точно

това , че в България всичко си взима поршета с последните стотинки останали от далаверката или от продажбата на "стоката" е феномен
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Кризата носи дефлация, т.е. спад на цените. Тва, че през 90-те имаше висока инфлация, въобще не означава, че същото ше дойде и сега. Сега ше е точно обратното. А и покупката на "М"-ка едва ли може да се нарече инвестиция.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      ТукЕ друго пише - http://ams.bg/?act=content&rec=4297
                      Tва ако стане, сегашната ми кола ще е последната ми италианка!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Ферари има ръст обаче
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Все още нокой не е казал, какъв ще е минуса от обединението на ФИАТ-Груп и ПСА ?
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                            Tва ако стане, сегашната ми кола ще е последната ми италианка!
                            Ти май забравяш от къде са тръгнали италианките ааа ???
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                              чичо,тая новата делта съм я виждал на живо,а ти?
                              колата изглежда супер добре ,незнам защо на снимките нещо не е много яка но със сигурност не "срам"
                              Какво да ти кажа чичовото не ме кефи ни на живо, ни на умряло .Да не говорим че това трябва да е наследника на легендарната делта интеграле с която по нищо не си приличат.
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                              X